Nagrada za najboljeg u Barsi, nije Mesi!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2020, 18:36

Nagrada za najboljeg u Barsi, nije Mesi!

Kao i svake godine, tako je i ove dodeljena nagrada najboljem igraču Barselone za prethodnu sezonu.

Renomirana nagrada po imenu "Aldo Rovira" dodeljuje se najboljem igraču Barselone, a žiri čine Žozep Luis Rovira (otac preminulog Alda po kome trofej nosi ime), predsednik Bartomeu, kao i urednici najboljih medija u Barseloni.

Za prethodnu sezonu pobednik je - Mark Andre ter Štegen.

Nemački golman je zaista bio sjajan, a u onlajn sastanku odlučeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da upravo on bude dobitnik nagrade "Aldo Rovira".

U toku sezone će Ter Štegen primiti nagradu, a valja napomenuti i da je Lionel Mesi najviše puta osvajao ovaj trofej, čak šest.

Trofej se dodeljuje od sezone 2009/10, a pored Mesija i Ter Štegena osvajali su ga Havijer Maskerano, Erik Abidal, Luis Suarez i Đerar Pike.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.