Nagelsman: Bajern još jači bez Levandovskog

Izvor: B92, 04.Avg.2022, 23:36

Nagelsman: Bajern još jači bez Levandovskog

Fudbaleri Bajerna u petak od 20.30 otvaraju novu sezonu u Bundesligi protiv Ajntrahta iz Frankfurta.

Trener Julijan Nagelsman kaže da je cilj Bavaraca da osvoje 11. uzastopnu titulu i stignu što dalje u Ligi šampiona.

Prvi put posle osam godina Bajern će sezonu početi bez sjajnog golgetera, Roberta Levandovskog, koji je ovog leta pojačao Barselonu.

Ipak, Nagelsman smatra da se to neće osetiti u igri šampiona Nemačke.

"Izgubili smo golgetera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji daje 50 golova po sezoni, ali generalno, tim je pojačan. Veoma smo motivisani, naši ciljevi se ne menjaju, hoćemo titulu, ali i da nastupimo dobro u Ligi šampiona", jasan je trener Bavaraca.

Bajern je ovog leta potrošio 137,5 miliona evra na pojačanja, a jedno od njih je i holandski štoper Matajs de Liht.

"Matajs je neverovatan igrač, za nas, njegovo prisustvo je veoma važno. Mora još da se prilagodi, ali veoma je snažan", poručio je Nagelsman.

Nije mogao da precizira hoće li do kraja meseca biti još pojačanja.

"Kad sezona krene koncentrišete se na ono što imate i pripremate se za protivnike. Kao trener, morate da budete pravedni prema svakom igraču u ekipi, nemam neka posebna očekivanja. Zadovoljan sam timom, ali videćemo šta će biti do 31. avgusta", zaključio je strateg Bajerna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.