Nađeno rešenje za Pogbu, šta će biti sa Jovićem?!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađeno rešenje za Pogbu, šta će biti sa Jovićem?!

Zidana smiruju, postoji plan, a priče o Srbinu nemaju nikakvu potvrdu...

Real i dalje čeka, ali čini se da neće na kraju uzeti nijednog vezistu, u klubu su trenutno koncentrisani na Nejmara, čekaju da se Barsa ispuca sa ponudama i da uđu u igru.

Međutim, već smo rekli da u pozadini svega besni svađa između Pereza i Zidana, ali Francuz je navodno umiren porukom da će Pogba biti jedina meta, sledećeg leta.

U igru je ušao i Mendeš kao pregovarač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mada isključivo u smislu garancije Junajtedu. Naime, super-agent je obećao da će Bruno Fernandeš sigurno igrati za Junajted od januara, to bi mu dalo dovoljno vremena da se pripremi da preuzme ulogu od Pogbe.

Narednog leta bi Pogba, dve godine pre isteka ugovora trebalo da stigne u Real. To je slična formula sa Ronaldom, koga su takođe ubedili da ostane još sezonu, da sve od sebe, pa je posao koji je dogovorio tadašnji predsednik Ramon Kalderon, realizovao Florentino Perez.

Junajted sada neće prodati Pogbu ni za 200 miliona evra, jednostavno nemaju zamenu, a prelazni rok kada su kupovine u pitanju nije završen.

Šta se dešava sa Lukom Jovićem?

Juče su se španski i srpski mediji pozivali jedni na druge u informacijama da je Zidan nezadovoljan, da hoće Jovića da pošalje na pozajmicu kako bi skupljao iskustvo, ali nema nikakve potvrde.

Portugalci tvrde da bi Benfika, bivši klub mogla da bude opcija, ali to je samo nagađanje, jer dva kluba imaju odličnu saradnju. Real pozajmljuje igrače Valjadolidu, golman Lunjin je upravo otišao, jasno Perez je bolećiv prema Brazilcu Ronaldu i spreman je da pojača njegov klub u Primeri.

Ali, sigurno da nema nikakvih zvaničnih ponuda za Jovića, Real pokušava da proda Marijana Dijaza kome se ne napušta Madrid, iako ga hoće i Roma i Monako.

Videćemo šta će od svega biti, za sada nema pouzdanih informacija o tome da li Zidan stvarno želi da se oslobodi igrača koji je letos plaćen 60 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.