Nadalu jedan set dovoljan da sruši Ramos-Vinjolasa

Izvor: N1 televizija, 18.Avg.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadalu jedan set dovoljan da sruši Ramos-Vinjolasa

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju pobedom nad svojim sunarodnikom Albertom Ramos-Vinjolasom. Od ponedeljka najboljeg tenisera sveta kasnije tokom dana čeka susret sa Australijancem Nikom Kirjosom.

Nadal je protiv Ramos-Vinjolasa slavio sa 7:6 (7:1), 6:2, posle jednog sata i 38 minuta igre u meču koji je trebalo da bude odigran u četvrtak, ali je odložen >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zbog nevremena.

U borbi za polufinale, Nadal će za nekoliko sati igrati sa Kirjosom, koji je u tri seta eliminisao Hrvata Iva Karlovića.

Nadal i Ramos-Vinjolas su od početka meča igrali gem za gem, da bi prvi nosilac u desetom gemu došao do prve brejk prilike na meču, ali se njegov sunarodnik odbranio. U naredna dva gema su viđeni sigurni servisi, da bi u taj-brejku Nadal bio apsolutno dominantan i Ramos-Vinjolasu je prepustio samo jedan poen.

U drugom setu, Ramos-Vinjolas je imao šansu da uzvrati udarac, imao je ukupno četiri brejk šanse, ali se Nadal odlično odbranio. Od petog gema, budući svetski broj jedan je uspostavio potpunu kontrolu, napravio je dva brejka i u osmom gemu bez izgubljenog poena odservirao za meč.

Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 4.973.120 dolara i možete da ga pratite na kanalima Sport kluba.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dominacija Nadala, borba s Kirjosom u četvrtfinalu

Izvor: B92, 18.Avg.2017

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Sinsinatija pošto je bio bolji od Alberta Ramosa sa 2-0, po setovima 7:6 (7:1) i 6:2. Na startu meča Ramos je bio dostojan protivnik Nadalu i viđena je velika borba. Prvi set odlučio je taj-brejk, u kom se bolje snašao 'Bik sa Maljorke' prepustivši...

Nastavak na B92...

Sinsinati: Kirjos 'počistio' Nadala za polufinale

Izvor: B92, 19.Avg.2017, 08:51

Nik Kirjos plasirao se u polufinale Mastersa u Sinsinatiju pobedom protiv Rafaela Nadala u dva seta – 6:2, 7:5...Australijanac, 23. igrač planete izjednačio je međusobni skor u okršajima sa Špancem na 2:2, a posebno je bio ubedljiv u prvom setu...Otvorio je meč na savršen način – brejkom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.