Izvor: RTS, 05.Maj.2021, 18:14

Nadal ubedljiv protiv Karlosa Alkaraza u Madridu

Drugi teniser sveta Rafael Nadal ubedljivo je nadigrao Karlosa Alkaraza 6:1, 6:2 u drugom kolu turnira Masters serije u Madridu. Mladi Španac na svoj 18. rođendan nije uspeo da pruži veći otpor proslavljenom teniskom asu.
Mnogi smatraju da će Karlos Alkaraz naslediti svog zemljaka i idola Nadala, ali je današnji meč pokazao da se to može desiti samo kada se Rafael bude povukao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << terena.

Mladi španski teniseer je dobro ušao u meč i na samom početku osvojio brejk šansu ali je nije iskoristio, a onda je Nadal preuzeo inicijativu i osvojio šak pet genova za ubedljivo osvajanje prvog seta.
Gotovo identičan scenario viđen je i u drugom setu. Nadal je uz dva brejka poveo sa 3:0, a u četvrtom gemu je Alakaraz uspeo da vrati jedan brejk. Međutim, odmah je Rafa ponovo oduzeo servis rivalu i mirno priveo posao kraju.
Protivnik Nadalu u narednoj rundi biće bolji iz meča Popirina i Sinera.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nadalov naslednik otkrio šta mu je idol rekao na mreži

Izvor: B92, 06.Maj.2021, 08:53

Španski teniser Karlos Alkaras na meču protiv Rafaela Nadala proslavio je punoletstvo.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.