Nadal osvojio 11. titulu u Barseloni

Izvor: Beta, 29.Apr.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal osvojio 11. titulu u Barseloni

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je svoju 11. titulu na turniru u Barseloni, pošto je u danas u finalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 6:2, 6:1. Pobeda Nadala u današnjem finalu ni u jednom momentu nije dolazila, tako da je Španac bez problema nastavio svoju dominaciju na šljaci. Prvi teniser sveta je osvojio 46 uzastopnih setova na šljaci, a poslednji put je na toj podlozi poražen prošle godine na turniru u Rimu. Njemu je ovo 77. titula u karijeri.Nadal je ovom pobedom osigurao i ostanak na prvom mestu na ATP listi. Na drugoj strani, 18-godišnji Cicipas nije uspeo da postane prvi Grk koji je osvojio ATP titulu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) NADAL JE BEZ SUMNJE KRALJ ŠLJAKE: Španac osvojio 11. titulu u Barseloni

Izvor: Kurir, 29.Apr.2018

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je svoju 11. titulu na turniru u Barseloni, pošto je u danas u finalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 6:2, 6:1.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.