Nadal - Federer posle 17 meseci!

Izvor: Mondo, 16.Mar.2019, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal - Federer posle 17 meseci!

Nekada najbolji teniseri sveta odmeriće snage u polufinalu Indijan Velsa.

Na ovo su ljubitelji tenisa (pre)dugo čekali!

Rafael Nadal i Rodžer Federer sastaće se u noći između subote i nedelje u polufinalu mastersa u Indijan Velsu, bezmalo godinu i po dana nakon njihovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poslednjeg okršaja, u finalu mastersa u Šangaju.

Federer je u četvrtfinalu rutinski pobedio Poljaka Huberta Hurkača (6:4, 6:4), a Nadal morao da uloži znatno više energije da bi otpisao Karena Hačanova.

Oba seta rešena su u "taj brejku", a Majorčanin ih je dobio sa po 7:2.

Nadal u međusobnom bilansu sa Federerom stoji znatno bolje (23:15), ali Švajcarac ga je "tukao" u poslednjih pet mečeva, od turnira u Bazelu 2015. do pomenutog susreta u Šangaju 2017.

Prvi polufinalni par čine Miloš Raonić, koji je eliminisao Miomira Kecmanovića i Dominik Tim, kom je Gael Monfis predao meč u četvrtak.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ništa od teniskog klasika: Nadal predao, Federer bez borbe u finalu

Izvor: MozzartSport.com, 16.Mar.2019

Kakav poklon za Rodžera Federera! Drugi najbolji teniser sveta Rafael Nadal predao je bez borbe polufinalni meč u Indijan Velsu, što znači da se Federer bez trunke znoja plasirao u finale i meč za titulu. Samo nekoliko sati pre nego što je morao na teren, Nadal je obavestio organizatora da zbog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.