Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2021, 22:23

Na vrata Karima Adejemija pokucao je i PSŽ

Od ranije ga zovu Bajern i Dortmund

Sledeća velika „stvar“ u svetskom fudbalu zove se Karim Adejemi. I letnji prelazni rok 2022. godine proći će u njegovom znaku.

Goreće planeta u junu zbog Kilijana Mbapea, zbog Erlinga Halanda, koji će gotovo sigurno promeniti klubove, ali ništa manje neće zbog Karima Adejemija, 19-ogodišnjeg napadača Red Bul Salcburga.

Posle Bajerna i Borusije Dortmund, koji od početka sezone intenzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prate igre tamnoputog napadača, u igru se uključio i Pari Sen Žermen, javlja nemački Skaj Sport. Ta tri kluba uveliko „flertuju“ sa okruženjem mladog napadača, a navodno ga prate i emisari Liverpula, Atletiko Madrida, čak i Reala.

Izgleda da su svi ti klubovi koji su bili nesigurni kada je Erling Haland tresao mreže u dresu Salcburga, sad rešili da im se takav propust ne desi, da novu gol mašinu iz Red Bula moraju da proprate.

U Salcburgu su sigurni da će igrača zadržati do kraja sezone, da ga neće prodati u januaru, kakva god da bude navala.

„Ne znam šta bi to trebalo da se dogodi, kakav scenario da se ispiše pa da Karim ne ostane kod nas do kraja sezone“, rekao je Kristof Frojnd, sportski direktor Salcburga za austrijske medije.

Ali, nije ni on blesav pa da priča u prazno kako će Adejemi ostati Crveni bik i posle juna. Jer je jasno kao dan da neće, da ponude koje će da stignu u Salcburg klub neće ni moći, ni hteti da odbije.

Veruje se da je Bajern na pol poziciji, pošto je Adejemi bio u njegovoj omladinskoj školi, mada tamo u to doba nisu prepoznali njegov supertalenat. Ali, momak rođen u Minhenu im to nije zamerio i priznao je da čeka poziv sa Alijanc arene.

Karim je ove sezone odigrao 18 utakmica za Salcburg i postigao 14 golova. Ide stazama koje je utabao Erling Haland...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.