Na terenu Djoković i Zimonjić i Janković u dublu

Izvor: Studio B, 01.Jul.2013, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na terenu Djoković i Zimonjić i Janković u dublu

Posle dana pauze, u ponedeljak se nastavlja takmičenje na Vimbldonu, a od srpskih tenisera na teren izlaze Novak Djoković u singlu, a Nenad Zimnonjić i Jelena Janković u konkurenciji dublova.

Djoković, jedini od srpskih tenisera koji je ušao u drugu nedelju Vimbldona u pojedinačnoj konkurenciju, u osmini finala igra protiv Nemca Tomija >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Hasa.

Djoković i Has su se do sada sastajali osam puta, a srpski teniser ima pet pobeda. Poslednji meč odigrali su na ovogodišnjem Rolan Garosu, a Djoković je taj meč dobio sa 3:0 u setovima.

Osim prvog tenisera sveta, na teren će izaći i Nenad Zimonjić, i to dva puta. U muškom paru s Francuzem Žilijenom Benetoom, igra meč trećeg kola protiv Aisama Kurešija iz Pakistana i Holandjanina Žan-Žilijena Rožera.

Zimonjić će nastupiti i u mešovitom dublu sa Slovenkom Katarinom Srebotnik. Srpsko-slovenački par u drugom kolu igra protiv Amerikanca Džejmsa Blejka i Hrvatice Done Vekić.

Jelana Janković i Hrvatica Mirjana Lučić-Baroni nastavljaju takmičenje u konkurenciji parova. Njih dve u trećem kolu igraju protiv Ruskinja Jekaterine Makarove i Jelene Vesnine.

 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.