Na svu muku, Zidan ostao bez kreativca!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020, 16:43

Na svu muku, Zidan ostao bez kreativca!

Još jedna loša vest za Zinedina Zidana.

Real Madrid je neprijatno iznenadio porazom od Kadiza, Hetafe je ublažio bol pobedom nad Barsom, ali to ne znači da Zidanov tim nije u problemu.

Danas je stigla potvrda - Martin Odegard mora na dužu pauzu, tačnije, do sledeće reprezentativne pauze.

Ovo je prilično loša vest ako uzmemo u obzir formu Realovih igrača i poduži spisak povređenih na kom su Karvahal, Odriozola, Azar, ali na kratko će biti Serhio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ramos.

Navijači veruju da bi Norvežanin trebalo da igra na svakoj utakmici, da su Isko i Lukas Vaskez razočarali protiv Kadiza, ali na njega neće računati na narednih šest mečeva.

Toliko će Real odigrati u razmaku od samo 18 dana, pošto igra po tri utakmice u LŠ i La Ligi, do sledeće reprezentativne pauze.

U tom periodu, Realovi protivnici su sledeći - Šahtjor, Barselona, Menhengladbah, Ueska, Inter i Valensija.

Ove nedelje, Real u sredu od 18.55 dočekuje Šahtjor, a potom u subotu od 16.00 gostuje na Kamp Nou.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Konačno i jedna odlična vest za Zidana

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020

Dobro je za Madriđane, loše za Katalonce...Kapiten Real Madrida Serhio Ramos definitivno će biti spreman za predstojeći El klasiko...Strahovali su navijači Reala nakon što je kapiten zbog bola u kolenu završio meč sa Kadizom još na poluvremenu, ali prognoze su veoma dobre...Lekarski pregledi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.