Na prodaju još jedan slavni italijanski klub!

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2017, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prodaju još jedan slavni italijanski klub!

Vlasnici fudbalskog kluba Fiorentina saopštili su danas da će staviti klub na prodaju zbog nezadovoljstva navijača.

Dijego i Andrea Dela Vele, vlasnici fabrike cipela, preuzeli su Fiorentinu 2002. godine kada je klub bankrotirao i ispao u četvrtu ligu.

I pored toga što je ta porodica posle samo dva godine vratila klub u Seriju A, navijači je nikada nisu u potpunosti prihvatili. Najveća zamerka pristalica je nespremnost da investiraju u klub, tako da su vlasnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << danas potvrdili da su voljni da prodaju Fiorentinu.

U saopštenju se navodi da su vlasnici spremni da napuste klub i prepuste ga onima koji će ga voditi na "adekvatniji način".



"Razmotrićemo samo ozbiljne ponude zainteresovanih kojima je zaista stalo do kluba. Ovo je trenutak kada svi koji vole klub i veruju da mogu uspešnije da ga vode, sa više uspeha, da izadju napred"
, navodi se u saopštenju kluba.

Fiorentina je prošle sezone zauzela osmo mesto na tabeli Serije A.

Nekadašnji kapiten Fiorentine Stefano Pioli je nedavno postavljen za trenera kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

GAZDA PRELOMIO: Viola na tenderu!

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2017

Novo doba u Firenci, nova renesansa se čeka na ‘Artemio Frankiju’, navijači očekuju velike rezultate.. . Fiorentina je 2002. godine bankrotirala, igrala je četvrtu ligu. Ipak, preuzela je ‘violu’ porodica Dela Vale i za dve godine je vratila u Seriju A. Ipak, rezultati poslednjih godina nisu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.