Na leto osam fudbalera napušta Liverpul

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2015, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na leto osam fudbalera napušta Liverpul

Rukovodstvo Liverpula definisalo je spisak igrača koji odlaze iz kluba na kraju sezone, a među njima je Mario Baloteli, za koga je prošlog leta Milanu isplaćena suma od 20 miliona funti.

Londonski "Dejli Ekspres" prenosi da pored italijanskog reprezentativca Enfild napuštaju još sedmorica fudbalera.

To su Kolo Ture i Glen Džonson, kojima u junu ističu ugovori, zatim Riki Lambert, kupljen od Sautemptona za 5,5 miliona funti, kao i Hose Enrike, Lukaš Leiva, Fabio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Borini i Bred Džons.

Liverpul nije ispunio očekivanja navijača ove sezone. Tri kola pre kraja zauzima peto mesto na tabeli Premijer lige sa četiri boda zaostatka za Mančester Junajtedom na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.