Na korak do istorije: Rusija pregazila Egipat

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na korak do istorije: Rusija pregazila Egipat

Potpuna dominacija.

Fudbalska reprezentacija Rusije došla je nadomak plasmana u osminu finala Mundijala, nakon što je večeras savladala Egipat 3:1 (0:0) u 2. kolu A grupe.

FOTO: Tanjug/Gregorio Borgia

"Baćuške" su na kraju duela s Egiptom slavile pred svojim navijačima ubedljivu pobedu nad selekcijom Egipta 3:1 (0:0) u 2. kolu A grupe.

FOTO: Tanjug/AP/Martin Meissner

Rusi su na svom terenu u Sankt Peterburgu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << upisali i drugi trijumf zahvaljujući odličnoj igri u drugom poluvremenu kada je Ahmet Fati dao autogol u 47, a pogađali još Denis Čerišev u 59. i Artem Džuba u 62. minutu.

FOTO: Tanjug/Efrem LukatskySve što su Egipćani uradili bio je utešni gol najboljeg igrača Mohameda Salaha iz penala u finišu.

Sutra se u istoj grupi sastaju Urugvaj i Saudijska Arabija od 17 sati u Rostovu.

Tabela A grupe: Rusija 6, Urugvaj 3, Egipat 0, Saudijska Arabija 0.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.