Na današnji dan - Nema više vremena za bilo šta... (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na današnji dan - "Nema više vremena za bilo šta..." (video)

Legendarni komentar po kome će sportski komentator zauvek ostati upamćen na ovim prostorima izgovoren je pre tačno 35 godina na kvalifikacionoj utakmici za EP u Francuskoj koju je Jugoslavija dobila na "Poljudu".

Pre tačno 35 godina Mladen Delić izgovorio je nekoliko rečenica koje će zauvek ostati upamćene na našim prostorima.

Tog dana je Jugoslavija na "Poljudu" dočekala Bugarsku u okviru poslednjeg meča kvalifikacija za EP u Francuskoj a samo je pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i jednima i drugima "igrala" za plasman na kontinentalni šampionat.

Remi koji je bio na snazi u poslednjem minutu utakmice vodio je Velšane na EP a publika je u Splitu počela da navija za goste kada su u nekoliko navrata imali priliku da reše meč.

Kako naši jugoistočni susedi nisu uspeli da pogode mrežu sjajnog golmana Simovića usledio je poslednji napad Jugoslavije koji je bio ispraćen čuvenim komentarom Mladena Delića.

Ta poslednja akcija završena je pobedničkim pogotkom Ljubomira Radanovića a komentar legendarnog Delića ostaće zauvek da živi među ljubiteljima fudbala u Srbiji i zemljama bivše SFRJ.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.