Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2020, 23:01

Na Zvezdinom računu blizu 6.500.000 evra

Samo od večerašnjeg trijumfa - 570.000

Konstatovali smo još kad su crveno-beli preko Ararata ušli u grupnu fazu Lige Evrope da zarada neće biti ni izbliza velika kao u prethodne dve godine, kada se na našem najvaćem stadionu igrala Liga šampiona. Ali isto tako podvukli smo da u vreme korona-krize svaki zarađeni evro u Evropi može život da znači. Pogotovo za klubove sa ovih naših prostora.

Crvena zvezda u Zinshajmu nije uspela da poveća bankovni konto koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je do Hofenhajma iznosio blizu 6.000.000 evra. Toliko je zarađeno do večeras od učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona i plasmanom u grupnu fazu LE. Sada je ta cifra veća za tačno 570.000 evra, koliko se vrednuje svaka pobeda u Ligi Evrope.

Dakle, posle prve dve runde na računu najtrofejnijeg srpskog kluba trebalo bi da je blizu 6.500.000, a slede dve utakmice sa Gentom u kojima Zvezda može dodatno da zaradi i praktično udari temelj za eventualni prolaz u 1/16 finala.

Ukoliko bi prošao kao prvi u grupi prvak Srbije bi pored redovnih nagrada (570.000 za pobedu i 190.000 za remi) zaradio dodatnih 1.500.000 evra. Ako bi dalje išao kao drugi ta cifra bila bi manja za pola miliona...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.