Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2020, 20:20

Na Čizmi kažu da je gotovo: Rangnikje novi gazda u Milanu

Nemac spojio funkcije trenera i direktora

Italijani večeras serijski potvrđuju: Ralf Rangnik je novi gazda u Milanu!

Nemački stručnjak je dobio dvostruku funkciju u taboru Rosonera: biće od naredne sezone i trener i sportski direktor Milana. Biće zadužen i da dovodi i da trenira igrače, poput engleskih menadžera, tako da u slučaju neuspeha krivica će moći da bude samo njegova.

Vest su potvrdili Skaj Sport, Tutosport i Sport Medijaset, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << navode da je generalni direktor Milana Ivan Gazidis poslednjih dana imao seriju sastanaka sa Rangnikom u Austriji.

Dolazak Ralfa Rangnika sigurno znači i rastanak Rosonera sa Paolom Maldinijem i Frederikom Masarom, trenutnim direktorima u klubu.

Milan čeka kompletna generalka kada Nemac preuzme komande. Od promena u administraciji, do onih na terenu. Možda ubuduće bude i srpskih zastava na tribinama San Sira, pošto se uveliko pominje da su na listi želja novog „gazde“ crno-crvenih Luka Jović i Nikola Milenković.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.