Izvor: RTS, 26.Nov.2020, 13:14

Na ”Bombonjeri” sija samo Dijegova loža

Na čuvenom stadionu Boke Juniors u Buenos Ajresu, popularnoj ”Bombonjeri”, noćas je u mraku svetlela samo loža u kojoj je sedeo veliki Dijego Armando Maradona.
Na taj način je Boka ukazala počast svom najpoznatijem i najvećem fudbaleru, koji je preminuo juče u 60. godini.

Čuveni ”El Pibe” je za žuto-plave odigrao ukupno 70 utakmica u dva mandata i postigao 35 golova.
On je nakon završetka karijere često sa tribina >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bodrio Boku i uvek sedeo u svojoj VIP loži, čije je svetlo noćas gorelo nakon što je objavljena vest o njegovoj smrti.
I na stadionu Napolija ”San Paolo” noćas su bili upaljeni reflektori, a uskoro bi to fudbalsko zdanje trebalo da ponese upravo ime Dijega Armanda Maradone.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Boka se na originalan način oprostila od Maradone, fotografija iz Argentine obišla svet! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020

Vrlo emotivna slika stiže nam iz Buenos Ajresa...Argentinski velikan Boka Juniors na originalan način se oprostila od legende kluba Dijega Armanda Maradone...Čuveni stadion "Bombonjera" na kome je El Pibe igrao u dva mandata (1981/1982 i od 1995-1997) odlučio se da na simboličan način oda počast...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.