NURMAGOMEDOV DOMINIRA: Novi TRIJUMF i ostaje na stoprocentnom učinku

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 09:51

NURMAGOMEDOV DOMINIRA: Novi TRIJUMF i ostaje na stoprocentnom učinku

Rutinska pobeda.

Ponovo Nurmagomedov dominira u ringu. Nije naravno u pitanju Habib, već njegov pulen i rođak Usman. On je pobedio Patrika Pietilu iz Finske na Belatoru 269 u Moskvi, a sav posao je završio gušenjem već u prvoj rundi i sada ima skor 14:0.

Bod iz Danske dodatno je pojačao samopouzdanje u Zvezdi, iako ima onih koji žale za pobedom, ali svakako crveno-beli u dobrom raspoloženju čekaju večeras (18.45) Radnički iz Niša - kvota na keca je 1,10, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Radnički Niš.

Usman u ring u majici sa likom pokojnog Habibovog oca, da bi posle nepunih 60 sekundi oborio rivala na zemlju i krenuo da završava posao.

A post shared by 𝐅𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐁𝐚𝐝𝐝𝐞𝐬𝐭 | (@fightbaddest)

Usmana čeka velika budućnost u MMA sportu, pogotovo što je Habib odlučio da ga trenira otkako se povukao iz ringa.

- Šta god zamisli, on to i ostvari. Verujem da Habib može da bude bolji trener nego što je bio borac. Odrastao sam uz njega, Počeo sam da treniram sa njim i obučavao me je otpočetka - rekao je Usman nedavno.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Pejdž Vanzant, američka MMA fajterka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.