NP: Navijači Jagodine skandirali “Pale mi se džamije”

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Okt.2012, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NP: Navijači Jagodine skandirali “Pale mi se džamije”

Portparol Novog Pazara Redžep Korać rekao je da je „grupa od oko 20 navijača Jagodine” protekle noći ispred hotela u Paraćinu, u kojem su bili smešteni igrači njegovog fudbalskog kluba, skandirala „Pale mi se džamije”.

Uznemiravanje fudbalera, skandiranje poruke da im se ‘pale džamije’, psovke na nacionalnoj osnovi i druge pogrdne parole počeli su oko dva sata posle ponoći i trajali duže od sat vremena – izjavio je Korać Sto plus radiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> On je dodao i da je policija tek posle trećeg reagovanja uspela da udalji „grupu huligana” koja se iznova okupljala.
Jagodina dočekuje Novi Pazar danas u 15.30 u osmom kolu Super lige Srbije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

FK Novi Pazar: Navijači Jagodine nas vređali u Paraćinu

Izvor: Blic, 07.Okt.2012

Portparol Novog Pazara Redžep Korać rekao je da je "grupa od oko 20 navijača Jagodine" protekle noći ispred hotela u Paraćinu, u kojem su bili smešteni igrači njegovog fudbalskog kluba, skandirala "Pale mi se džamije"..."Uznemiravanje fudbalera, skandiranje poruke da im se 'pale džamije', psovke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.