NOVINARSKA PATKA? SMS se vraća u Italiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 12:43

NOVINARSKA PATKA? SMS se vraća u Italiju

Letos je stigao u Saudijsku Arabiju.

Poznati italijanski novinar Marko Brazalji objavio je da bi srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić koji igra za Al Hilal voleo da se vrarti na evropski kontinent, tačnije u Italiju u redove Intera. Srpski reprezentativac je letos stigao u Saudijsku Arabiju posle osam godina provedenih u Italiji gde je igrao za Lacio, a sezonama unazad se povezivao sa najvećim evropskiim klubovima.

Međutim, završio je u Al Hilalu koji je za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega platio 40 miliona evra i platu koju u Evropi Milinković-Savić ne bi nigde dobio. Situaciju mu je olakšalo i to što mu je saigrač Aleksandar Mitrović.

Pola godine kasnije Inter je pokazao interesovanje za Milinkovi-Savića. Inter se bori za titulu u Italiji pa mu je svako pojačanje neophodno, a SMS nikad nije stigao do titule u Italiji što bi mogao da bude značajan faktor. U čitavoj priči se pita i Al Hilal, ali sa novcem koji može da ponudi, lako bi klub pronašao zamenu za srpskog igrača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.