NOVI UDARAC ZA REAL: Serhio Ramos mora na operaciju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 14:38

NOVI UDARAC ZA REAL: Serhio Ramos mora na operaciju (FOTO)

Madriđani u problemima.

Real Madrid ima košmarnu sezonu. Izgubljeno je previše utakmice, Madriđani su osatali bez trofeja u Superkupu, eliminisani su u Kup Kralja, a zaostatak za Atletiko Madridom od 10 bodova je preveliki i odbrana titula polako prerasta u nemoguću misiju.

Trener Zinedin Zidan ima previše kadrovskih problema. Zbog povreda odsustvuju Karvahal, Lukas, Azar, Rodrigo, Valverde i Isko, dok je Militao suspendovan zbog crvenog kartona dobijenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prošlom kolu.

Međutim, to nije sve. Sigurno najveći udarac za Madriđane biće odsustvo kapitena Serhija Ramosa koji mora na operaciju kolena. Prema procenama, štoper će biti odsutan sedam nedelja.

Sergio Ramos requires surgery on his knee and will be sidelined for up to 7 weeks, per @miguelitocope

His existing contract with Real Madrid expires at the end of the season pic.twitter.com/tQ1ENxzzgm

— B/R Football (@brfootball) February 6, 2021

Ramos će propustiti dvomeč sa Atalantom u osmini finala Lige šampiona, i još bar osam mečeva u prvenstvu, među kojima je i derbi sa Atletikom.

 Posle poraza od Intera Juventus je vezao dve pobede, vrši pritisak na lidera Milan, a večeras (18.00) mu u goste stiže Roma koja bi mogla da pomuti planove Staroj dami. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,60, dvojka 4,60, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Roma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.