Izvor: HotSport.rs, 28.Mar.2015, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SNIMAK: Evo ko je pogodio Akinfejeva (VIDEO)

Novi snimak skandaloznih dešavanja na utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016, godine u Podgorici, na kojoj je navijač domaćih bakljom pogodio Igora Akinfejeva pojavio se na Jutjbu.
Kao što je dobro poznato, meč u Podgorici je prekinut, a na snimku se vidi kako za sada još nepoznata osoba ubacuje baklju u teren i pogađa gomana Rusije.
U pozadini se čuje kako vođa domaćih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << navijača opominje publiku i protestuje zbog ponašanja navijača na severnoj tribini.
Nakon svega viđenog, čelnici saveza i sami igrači izrazili su žaljenje za svim što se dogodilo, Više o tome, pročitajte ovde. 
Ukoliko želite da vidite isključivo trenutak bacanja baklje, premotajte na 3:15.

hotsport.rs       
The post NOVI SNIMAK: Evo ko je pogodio Akinfejeva (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je gađao Akinfejeva? (video)

Izvor: B92, 28.Mar.2015

Jedan crnogorski huligan pogodio je golmana Rusije Igora Akinfejeva na utakmici u Podgorici, a jutros se pojavio snimak trenutka kada se to desilo...Incident se desio u prvom minutu utakmice između Crne Gore i Rusije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a Akinfejev je odmah prebačen...

Nastavak na B92...

VIDEO: Evo zašto je prekinut meč u Podgorici?!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2015

Iako su u petak uveče u Podgorici viđene strašne scene, nije moglo bez humora. Tako se na "Jutjubu" pojavio snimak koji objašnjava da je meč prekinut zbog dva evra!..Ne verujete? Pogledajte ovu parodiju i slatko se nasmejte..

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.