NOVI REZ: Radnički deli OTKAZE šakom i kapom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022, 18:22

NOVI REZ: Radnički deli OTKAZE šakom i kapom!

Gruzijac napustio Niš...

Ekipa Radničkog iz Niša i dalje pokušavaju da pronađu dobitnu kombinaciju igrača za ovu sezonu jer im nikako ne ide kako treba. Upravo taj poduhvat zahteva i mnogo novih rezova...

Može se reći da će biti i pravo čudo da Radnički zabeleži pobedu imajući u vidu da će morati da igra sa sasvim novim sastavom u odnosu na onaj koji je počeo sezonu.

Podsetimo se da je prvo ekipa sa Nišave odlučila da se rastane sa Bojanom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mlađovićem koji je napravio greške protiv Partizana, nastavljeno je sa Lazarom Arsićem, a najsvežiji su obojica golmana, Marko Drobnjak i Filip Dujmović, pa su ostali samo sa omladincima na toj poziciji.

Radnički je danas napustio i Anton Tolordava. Fudbaler iz Gruzije je pokazao odlične karakteristike za jednog štopera u meču protiv Partizana, ali je apravio par kikseva zbog čega je i trener Mrkić rekao da želi da ga odmori.

Ono što još zabrinjava navijače Radničkog jeste i činjenica da je novo pojačanje Georgi Papunašvili u veoma lošoj fizičkoj kondiciji i sa dobrim viškom kilograma došao u Niš, što je bilo očigledno u meču protiv Novog Pazara...

BONUS VIDEO: Pogledajte Sofiju Milošević, suprugu Luke Jovića, u teretani

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.