Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2017, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PROBLEM ZA ZVEZDU: ‘Pogba iz Ugande’ preti tužbom (FOTO)

Reprezentativac Ugande Kalid Aučo raskinuo je saradnju sa Crvenom zvezdom, javljaju afrički mediji.
Dvadesetčetvorogodišnji vezista je došao u klub iz Ljutice Bogdana kao slobodan igrač iz južnoafričkog Baroka. Aučo ipak nije uspeo da se nametne tadašnjem treneru Zvezde Miodragu Božoviću, pa je prosleđen na pozajmicu u OFK Beograd. Za’ romantičare’ je odigrao deset utakmica, ali nije oduševio čelnike Zvezde. Fudbaler iz Ugande je iz planova sadašnjeg šefa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << stručnog štaba Vladana Milojevića otpao još u junu, tokom priprema.
Agent i ja smo odlučili da prekinemo saradnju jer nisu ispoštovali sve odredbe ugovora. Na sudu ćemo da tražimo sva dugovanja – rekao je Kalid Aučo za Soka25East. 
Uganda’s Aucho leaves Red Star Belgrade https://t.co/UQiXx13WyH
— Futbol News (@FutbolNewsNet) August 8, 2017

Iako je potpisao ugovor na dve i po godine, ‘Pogba iz Ugande’ napušta crveno-bele bez ijednog odigranog meča.
The post NOVI PROBLEM ZA ZVEZDU: ‘Pogba iz Ugande’ preti tužbom (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdin promašaj traži obećano - "Pogba iz Ugande" preti sudom!

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017

Reprezentativac Ugande koji se nije dugo zadržao u Crvenoj zvezdi najavio je da će se sa vicešampionom Srbije obračunati na sudu...Kada je prethodne zime stizao na stadion "Rajko Mitić" Kalid Aučo je najavljen kao "Pogba iz Ugande" ali je vrlo brzo postalo jasno da se radi o promašenoj investiciji...Aučo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.