NOVI PROBLEM ZA ŠPANIJU: Na kecu Furija baš tanka

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 10:20

NOVI PROBLEM ZA ŠPANIJU: Na ''kecu'' Furija baš tanka

Od ranije se zna da nema Lorenca Brauna i Riki Rubia.

Početak Svetskog prvenstva u košarci sve je bliži, a reprezentacija Španije susrela se sa novim problemima pošto je plejmejker Alberto Dijaz doživeo povredu kolena i očekuje ga pauza.

Dijaz neće igrati protiv Dominikanske republike, a veliko je pitanje da li će se oporaviti do početka Mundobasketa. Ovo je samo jedan u nizu problema koje Španci imaju na poziciji organizatora igre pošto neće biti Lorenca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brauna, kao ni Rikija Rubija.

U ovakvpoj situaciji Huan Nunjez bi mogao da dobije veću minutažu, ali to nije kraj briga za Špance pošto problem sa skočnim zglobom ima Usman Garuba, mada se očekuje da će on igrati na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.