Izvor: HotSport.rs, 18.Avg.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PROBLEM ZA JUVENTUS: I Markizio propušta početak sezone

Reprezentativac Italije i jedna od uzdanica Juventusa u predstojećoj sezoni Klaudio Markizio propustiće meč na otvaranju sezone.

Dete Juventusa bi posle odlazaka Andree Pirla i Artura Vidala trebao ove sezone da bude stub i oslonac četvorostrukog italijanskog šampiona, ali će u novu sezonu ‘Stara dama’ morat bez njega. Naime, Markizio bi trebalo da pauzira tri nedelje zbog problema sa mišićem desne noge, saopštio je italijanski klub.
Ono >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << što je dodatni problem za Masimilijana Alegrija je što će uvodne utakmice u sezoni propustiti i Đorđo Kjelini, Andrea Barzalji i Sami Kedira, a pred start prvenstva peh sa povredom je zadesio i Alvara Moratu.
Juventus će predstojećeg vikenda po četvrti put uzastopno početi odbranu titule u Seriji A a protivnik će im na Juventus areni biti Udineze u nedelju u 18 časova.
The post NOVI PROBLEM ZA JUVENTUS: I Markizio propušta početak sezone appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Juventus na korak od velikog pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2015, 17:06

Vezista sve bliži dolasku u Torino...'Stara dama' bi konačno mogla da reši problem na sredini terene. U medijima su navođena mnoga imena koja bi mogla da naslede Andreu Pirla i Artura Vidala u dresu Juventusa...Јulijan Drаksler je sve na korak da pojača redove šampiona Italije, pišu italijanski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.