NOVI POTPIS NA MARAKANI: Zvezda ZAVRŠILA veliko POJAČANJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI POTPIS NA MARAKANI: Zvezda ZAVRŠILA veliko POJAČANJE! (FOTO)

Nova radost za Delije.

U veoma kratkom roku, navijači Crvene zvezde obradovali su se sa dve sjajne informacije. Najpre je na Marakanu stigla odluka da će se utakmica odloženog 21. kola protiv Čukaričkog igrati od 18 časova na Banovom brdu, a zatim i da je u Ljutice Bogdana pao novi paraf!

NEVEROVATNO: Zvezdin fudbaler RUŽNIM rečima ZAPALIO internet! Društvene mreže gore! (VIDEO)

PALA ODLUKA: Definitivno se zna da li će se IGRATI utakmica na Banovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brdu! (FOTO)

IN MEMORIAM: Dušan Staja Nikolić

Novi ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao je reprezentativni bek Crne Gore Filip Stojković i posle Milana Pavkova produžio vernost srpskom šampionu.

Stojković će parafirati ugovor u ponedeljak, u Ljutice Bogdana, a po novom koji će važiti do 2023. godine, primaće veću cifru od one kada je stigao na stadion "Rajko Mitić" u leto prošle godine. Podsetimo, popularnom "Žuletu" je ugovor isticao za šest meseci i mogao je bez obeštećenja da napusti klub.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.