NOVI PAZAR ŽESTOKO OSLABLJEN: Na Zvezdu bez tandema najboljih

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 19:17

NOVI PAZAR ŽESTOKO OSLABLJEN: Na Zvezdu bez tandema najboljih

Veliki hendikep.

Fudbaleri Novog Pazara mogli bi da zaigraju u derbi meču 21. kola Superlige protiv Crvene zvezde na domaćem terenu bez dva možda i najbolja fudbalera.

Naime, kako prenosi Mozzart Sport postoji velika verovatnoća da će ovaj meč zbog povreda morati da propuste Adem Ljajić i Marko Šćepović.

Oni su se povredili tokom prvog prolećnog meča Superlige protiv Železničara iz Pančeva kad su još u prvom poluvremenu morali da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izađu iz igre, Međutim, veća bojazan za navijače je sada ta koliko će njih dvojica odsustvovati.

Nezvanično je reč o problemima sa zadnjom ložom, sa kojom je Ljajić imao problema i u završnici jesenjeg dela prvenstva.

Dvojica fudbalera treba da urade dodatna snimanja u Beogradu posle čega će biti poznato da li je u pitanju eventualna ruptura i koliko će pauzirati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.