NOVI ODLAZAK SA OLD TRAFORDA! Kavani se OPROSTIO od Đavola

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 18:39

NOVI ODLAZAK SA OLD TRAFORDA! Kavani se OPROSTIO od "Đavola"

Gde li će nastaviti karijeru?

Ova sezona je definitivno jedna od najgorih u istoriji Mančester junajteda, uprkos tome što su u napadu imali sve same zvezde, počevši od Kristijana Ronalada pa sve do Edisona Kavanija - koji se već oprostio od "crvenih đavola".

- Najiskrenije nemam ništa sem reči zahvalnosti navijačima Mančester junajteda. Ukazali su mi poštovanje od prvog momenta kada sam došao. Mislim da su na ispravan način prepoznali sav naporan rad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji sam uložio i činjenicu da sam uvek davao sve od sebe za njihov klub. Zaista sam zahvalan i klub napuštam sa lepim uspomenama zbog svega što su mi navijači pružili - istakao je Urugvajac.

Kavani je potom analizario prethodnu sezonu i napomenuo da je "Đavolima" moga da pruži više.

- Naravno da sam želeo da timu doprinesem više i ove sezone. Jedna od stvari koja ostavlja donekle gorak ukus je ta što smo imali veoma pristojnu prethodnu sezonu, ali nismo imali navijače uz sebe. A onda ove sezone, kada su se i navijači vratili, nismo imali takvu sezonu i iskreno nismo igrali kako bih voleo da jesmo. Ni ja lično nisam postizao golove kao prošle sezone i nisam mogao da slavim sa njima. To je ono čemu se svaki napadač radije - rekao je Kavani i za kraj dodao:

- Ipak, želim najiskrenije da se zahvalim navijačima, jer su uvek pokazivali svoju naklonost prema meni, a to je svakom fudbaleru veoma važno.

Što se tiče dalje karijere, sve češće se pominje Fiorentina kao novi klub slavnog Urugvajca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.