NOVI ISPAD LEGENDE: Maradona ponovo napravio HAOS! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018, 06:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ISPAD LEGENDE: Maradona ponovo napravio HAOS! (FOTO)

Slavni Argentinac u centru pažnje.

Posle pobede na debiju u novom klubu Doradosu protiv Tapačule (4:1), Dijego Armando Maradona doživeo je i prvi poraz u meksičkom drugoligašu od Alebrijesa (0:1).

ISTORIJA: Večiti derbi broj 158 može da obori REKORD (FOTO)

BLISTA: Gol i asistencija Sergeja u pobedi Lacija (VIDEO)

Alebrijes de Oaxaca despachan a Maradona y a los Dorados https://t.co/7GvMKH0NbY pic.twitter.com/N1vgU1v2Nk

— Prensa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Oaxaca (@PrensaOaxaca2) September 23, 2018

LIGA 1: Nije Ren Liverpul, PSŽ MAKSIMALAN u Francuskoj (FOTO)

Neuspeh je teško pao, po mnogima, najboljem fudbaleru Argentine svih vremena, koji je posle meča želeo fizički da se obračuna sa sudijama.

Naime, Maradonu su zaustavili na ulazu ispred službenih prostorija, kada je krenuo u svlačionicu. Legendarni as je izgubio konce, a zatim i pretio deliocu pravde da će ga prijaviti FIFA.

Posle padanja u nesvest na Mondijalu u Rusiji, kao i "striptiza" pred navijačima svog bivšeg kluba Dinama iz Bresta, Dijego je ponovo prešao granicu zdravog razuma.

Uprava Doradosa nije imala razumevanje za ovakvo ponašanje, pa već razmišljaju da se zahvale na saradnji Dijegu Maradoni.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.