Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE PORUKE ZA ‘ORLIĆE’: Sportisti u akciji podrške

Veliki broj sportista uključio se u akciju kojom je pred duel sa Velsom ljubiteljima fudbala u Srbiji skrenuta pažnja da je mladim ‘Orlovima’ potrebna velika podrška.

 U sklopu objave za javnost je skrenuta pažnja na značaj tog meča.
Prethodnih dana imali prilike da vidimo poruke podrške velikog broja sportskih radnika.
Pred utakmicu ‘Orlićima’ su pružili podršku Dragan Stojković Piksi, Marko Pantelić, Miroslav Vulićević, Miloš Ninković, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Aleksandar Luković, Novica Veličković i Marko Simonović.
Navijače su na stadion pozvali i srpski reprezentativci Nemanja Matić, Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević.
Garancija za pun stadion je 30 hiljada prodatih karata do petka, a jasno je i da će naši fudbaleri imati veliku podršku navijača.

(Izvor: YouTube/ FSSrbije)

(Izvor: YouTube/ FSSrbije)

(Izvor: YouTube/ FSSrbije)
The post NOVE PORUKE ZA ‘ORLIĆE’: Sportisti u akciji podrške appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.