NOVAK OTKRIO KOLEGI: Ovaj meč me je potpuno ISCEDIO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 09:05

NOVAK OTKRIO KOLEGI: Ovaj meč me je potpuno ISCEDIO (VIDEO)

To može samo Nole.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković razgovarao je sa Vasekom Pospišilom i Garbinjom Mugurusom u podkastu Tennis united. Njih troje pričali su o raznim temama, a jedna od njih bila je najiscrpljujući meč u karijeri, onaj koji ih je najviše "iscedio".

Srpski teniser odigrao je mnogo duela koji su trajali po pet/šest sati i u razgovoru sa Kanađaninom i Špankinjom otkrio je onaj koji mu je ostao najviše u pamćenju.

- Finale Australijan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opena 2012. godine protiv Rafe. Igrali smo pet sati i 53 minuta - rekao je Đoković.

- O bože - čulo se u pozadini kako Pospišil kaže.

- Teško da ću ikada ponovo igrati u karijeri takav meč - istakao je najbolji teniser sveta.

- Za mene je i pet minuta i 53 sekundi predugo protiv vas (velike trojke) - našalio se Kanađanin.

- Ludo je - kratko je dodao Novak.

That was a long match 😅 great group chat, thanks #TennisUnited @GarbiMuguruza @VasekPospisil @WTA @atptour pic.twitter.com/Yz8D7swdp9

— Novak Djokovic (@DjokerNole) May 30, 2020

Đoković i Nadal odigrali su epski duel u kojem je slavio naš teniser rezultatom – 5:7, 6:4, 6:2, 6:7 (5), 7:5.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.