NOVAK ISPUNIO SAN ITALIJANU: Bilo je fantastično

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 12:05

NOVAK ISPUNIO SAN ITALIJANU: Bilo je fantastično

Susreli se u Rimu.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, ispunio je san Mateu Arnaldiju, italijanskom teniseru jer je u Rimu odradio trening sa njim.

Novak se u glavnom gradu Italije upoznao sa Mateom Arnaldijem, momkom rođenim 2001. godine koji je u Rimu gde je prošao kvalifikacije i prvi put igrao na turniru hiljadu serije.

- Bilo je fantastično. Novak mi je oduvek bio idol i zato sam malo napet ušao na teren. Bio je neverovatan osećaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da razmenjujem udarce sa prvim na svetu. Moj trener se pobrinuo za planiranje treninga. Razmenio je nekoliko reči sa Novakovim trenerom. Nepotrebno je reći da sam odmah uskočio - objasnio je mladi Arnaldi.

Matteo Arnaldi’s dream day: “An hour with Djokovic, that’s what he taught me”

“It was fantastic,” said the young man from Sanremo with dreamy eyes. “Novak has always been my idol and that’s why I entered the field a bit tense..."https://t.co/ipYGLpA1O0

— C Kristjánsdóttir ●🐊 (@CristinaNcl) May 10, 2022

Talentovani Italijan nakon treninga bio je fasciniran igrom Đokovića.

- Tehnički je on izuzetno čvrst u poređenju sa ostalima sa kojima sam do sada igrao. Njegova lopta je veoma ravna i teško je igrati sa njom, čak i na šljaci. To vam oduzima vreme, ne možete da uradite ništa što imate na umu - podelio je detalje sa treninga Arnaldi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.