NOVAC GA NE ZANIMA: Zvezda Totenhema ODBILA Saudijce!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 17:06

NOVAC GA NE ZANIMA: Zvezda Totenhema ODBILA Saudijce!

Želi da ostane u Premijer ligi.

Fudbaler Totenhema Hjun Min Son rekao je da ne želi da ode u Saudijsku Arabiju, već da ostane u londonskom klubu.

- Imam mnogo stvari da uradim u Premijer ligi. Novac mi sada ništa ne znači, važan je ponos igranja fudbala, da igram u omiljenoj ligi za mene. Želim više da igram za Totenhem u Premijer ligi. Dobro ću se pripremiti kada se budem vratio (posle pauze) - rekao je Son, preneo je "Skaj".

Za južnokorejskog reprezentativca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zainteresovan je Al Itihad, ali Totenhem ne želi da ga proda sudijskom klubu.

Francuski fudbaler Ngolo Kante prešao je iz Čelsija u Al Itihad, a pre njega to je uradio bivši napadač Real Madrida Karim Benzema.

Son je u tek završenoj sezoni odigrao 47 utakmica i postigao 14 golova za Totenhem.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Klaudija Romani, navijačica Milana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.