NOVA MEDALJA ZA SRBIJU: Datunašvili u finalu prvenstva Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 20:45

NOVA MEDALJA ZA SRBIJU: Datunašvili u finalu prvenstva Evrope

Sjajna vest za srpski sport.

Još jedna divna vest za srpski sport. Na meti je nova medalja. Rvač Zurab Datunašvili izborio je finale na pežrestižnom takmičenju.

- Finale za Zuraba Datunashvilija na Evropskom prvenstvu u rvanju! Zurab je pobedom nad protivnikom iz Nemačke obezbedio borbu za medalju u kategoriji do 87kg. BRAVO - napisali su na zvaničnom tviter nalogu olimpijskog tima Srbije.

🤼‍♂️ FINALE za Zuraba Datunashvilija na Evropskom prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rvanju! Zurab je pobedom nad protivnikom iz Nemačke obezbedio borbu za medalju u kategoriji do 87kg. Bravoo 💪🇷🇸#TeamSerbia #wrestling #europeanchampionship pic.twitter.com/W7zKv01Viy

— Team Serbia (@OKSrbije) April 23, 2021

CSKA vodi protiv Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa 1:0, a večeras (19.00) će imati priliku da povisi tu prednost i mirno ode u Istanbul na nastavak serije. Kvota na keca je 1,17, dok je dvojka čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Fenerbahče.

Datunašvili je reprezentaciju Gruzije je napustio posle nesuglasica sa predsednkom tamošnje rvačke federacije i od tada nastupa za nacionalni tim Srbije.

Ima 28 godina i tokom karijere je osvojio tri medalje na Evropskim prvenstvima (Tbilisi 2013 srebro, Riga 2016 zlato i Novi Sad 2017 zlato). Dva puta je učestvovao na Olimpijskim igrama, u Londonu 2012 i Rio de Žaneiru 2016, ali nije uspeo da stigne do olimpijskog odličja.

BONUS GALERIJA 

Pogledajte kako izgleda Gabrijela Koukalova, češka bijatlonka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.