NOVA ENERGIJA PREDSTAVLJA: Top 10 fitnes blogera (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA ENERGIJA PREDSTAVLJA: Top 10 fitnes blogera (FOTO)

Sajt Nova Energija predstavio je Top 10 fitnes blogera koji će vam pomoći da sredite svoj izgled pred leto koje dolazi.

Oni vam predstavljaju svoj način vežbanja, ishrane i ostale savete kroz koje održavate balans tela i uma.
1. DIANA MORIĆ
Diana je svetski šampion u borilačkim veštinama sambo i džudo. Njene fotografije, pomoću kojih sve više mladih devojaka uspeva da ostane fit, prati čak 99.700 osoba. Proverite zbog čega je to tako.
 
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << />
A photo posted by DIANA MORIC (@diannafitness) on Apr 15, 2016 at 7:06am PDT


2. JASMINA ALEKSANDROV
Jasminu, takođe, prati mnogo ljudi. Ona je fitnes trener, ambasador brenda Reebok, Samsung i vlasnica bloga Urban Fitness. Ispratite i njen aktivan život i način ostajanja u dobroj formi.
 
When the lights go down ✖✌ #urbanfitnessfox #jasminaaleksandrov #ufhangar
A photo posted by Jasmina Aleksandrov (@jasminaaleksandrov) on Mar 28, 2016 at 12:48pm PDT


3. BASE BODY BABES
Jedne od najpopularnijih fitness blogera na svetu su rođene sestre, vlasnice bloga Base Body Babes. One nam dolaze iz Australije i misija im je da žene širom sveta budu inspirisane njihovim načinom života kako bi i one ostale mentalno i fizički zdrave.
 
Workout Buddy Tag your workout buddy or that person you would love to workout with and let them know how much it means to you to have them to share your health and fitness journey with #basebodybabeslove #workoutbuddy #besties #sisters #gym #workout #instafitness #nike #justdoit #basebodybabes #happy #healthy #fit #strong #body #personaltrainers #buildabasebody
A photo posted by HEALTH+FITNESS EDUCATION/INSPO (@basebodybabes) on Apr 5, 2016 at 3:23am PDT


4. ALEKSANDRA DOJČINOVIĆ
Još jedna devojka iz Srbije čiji rad prati veliki broj ljudi. Ona je fitnes model i nutricionista. Svojim fotografijama će vam pokazati i svoju seksi stranu, možda je baš zbog toga omiljena među muškom publikom.
 
A photo posted by AlekSandra Dojčinović® (@sandra_fitness_) on Sep 20, 2015 at 3:30am PDT


5. FITT.RS
Vlasnica ovog profila je Nada, dilomirani ekonomista, fitnes trener i igrač sportskog plesa. Njen profil će vam biti od velike koristi za pravilan način ishrane, kao i za ideje pomoću kojih ćete odlično iskoristiti prirodu i sticanje kondicije na svežem vazduhu.
 
Foam Rolling nakon treninga ili na kraju dana ce vam pruziti neverovatan osecaj relaksacije i opustanja misica. Ovaj rekvizit je neizostavan u treningu elitnih sportista. Danas ih ima u gotovo svakom fitnes centru. Jeste probali nekada? Kod mene na blogu imate post sa osnovnim pozama i savetima. #foamroller #technogym #artis #fitt #foamrolling #etcartis #fisaf #fisafacademy #jazelimjamogu #trening #vezbanje #zdravzivot
A photo posted by Nada (@fitt.rs) on Mar 4, 2016 at 10:34am PST


6. NATAŠA VUKOJE
Nataša Vukoje je ljubitelj joge i okrenuta je više mentalnom i psihičkom zdravlju. I njen profil vam pruža mnoštvo saveta i jednu umirujuću notu, obavezno je zapratite.
 
◦ KUNDALINI joga od Aprila u Beogradu. Pocetne grupe pocinju da se formiraju. Termini su sreda 19h i 9.30h. / za sportiste odvojeni termini. Prijavljivanje je u toku. Vise informacija info@natasavukoje.com 064-8831819 #kundalini #joga #kundalinienergy #kundalinimeditation
A photo posted by Natasa Vukoje (@vukojenatasa) on Mar 12, 2016 at 11:40am PST

7. NEVENA KOMAZEC
Nevena Komazec je lični trener i fitnes instruktor. Pogledajte i njene savete pomoću kojih ćete izgraditi ovakvo telo, a takođe i na njenom profilu bacite pogled na simboličnu tortu koju je dobila za rođendan.
 
New Era !! FitnessBodyStar ⭐️ #run #runner #fit #fitfam #fitspo #fitbody #fitness #girl #motivation #gym #lifestyle #picoftheday #bridge #red #outdoors #nike #picoftheday #instapic #instalike #instaserbia #instaserbia #instafitness #instagramers
A photo posted by Nevena Komazec @nevenakomazec (@nevena.fitness) on Apr 10, 2016 at 12:26pm PDT


8. KATARINA PERUNIČIĆ
Katarina Peruničić je mlada devojka iz Zrenjanina koja od nedavno vodi svoj fitness blog. Ona je fitness, fashion i lifestyle bloger – sveobuhvatno, stoga, devojke, zapratite je.
 
A photo posted by Katarina Perunicic (@katarinaperunicic) on Apr 17, 2016 at 2:10am PDT

9. ĐORĐE KOLUNDŽIJA
Đorđe je dugogodišnji fitnes trener. Na njegovom profilu videćete mnoštvo mlađih i starijih devojaka koje on trenira i pomoću čijih saveta one stiču željeni izgled. Na fotografiji iznad vidite da se ne morate odreći Interneta čak ni za vreme treninga.
 
Dozvoljeno je kucanje poruka za vreme treninga ali samo ovako!
A photo posted by Đorđe Kolundžija (@djordjekolundzija) on Mar 4, 2016 at 1:04am PST


10. DALIBOR PETRINIĆ
I za kraj jedan sjajan muški fitnes trener, Dalibor Petrinić. Pogledajte njegov način ishrane i života. Slažemo se sa njim – more je sve što nam treba za relaksaciju i mir.
 
All I need… #lifestyle #coach #trainer #mind #body #spirit #beach #sun #sand #happiness #mindset #money #tenerife #healthvacation
A photo posted by Dalibor Petrinic (@daliborpetrinic) on Feb 22, 2016 at 9:48am PST

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Instagram: Top 10 fitnes blogera

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Apr.2016, 12:41

Leto se bliži! S toga smo vam pripremili top 10 fitnes blogera. Oni vam predstavljaju svoj način vežbanja, ishrane i ostale savete kroz koje održavaju balans tela i uma. Pogledajte ko su oni i zapratite ih, barem zarad motivacije. A photo posted by DIANA MORIC (@diannafitness) on Apr 15, 2016...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.