NOLE MI JE REKAO: Pilić OTKRIO koliko će Đoković još da VLADA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOLE MI JE REKAO: Pilić OTKRIO koliko će Đoković još da VLADA (FOTO)

Srpski as vratio se na čelo ATP liste.

Čuveni stručnjak Nikola Pilić kaže da mu je Đoković rekao da će biti u vrhu svetskog tenisa do 2023.

SPREMAJU SE ZA POLUFINALE: Đoković pričao o svom problemu, a Federer se prisetio BOLNOG poraza

POSLE GUBITKA TRONA: Nadal predložio REVOLUCIJU u tenisu! Španac želi da PROMENI pravila! (FOTO)

- Razgovarao sam sa Novakom i on mi je rekao da misli da može da dominira tenisom još pet godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaže Nikola Pilić za Informer! Srpski teniser će od ponedeljka preuzeti prvo mesto na ATP listi od Rafaela Nadala, a hrvatski stručnjak ističe da je uvek verovao u Đokovićev veliki povratak.

Make that 2️⃣1️⃣ straight for 🇷🇸 @DjokerNole 🙌🏼

Novak d. Cilic 46 62 63 to reach his fifth @RolexPMasters SF 💯#ATPMasters1000 #ATP pic.twitter.com/pSWGr3uC2C

— ATP World Tour (@ATPWorldTour) November 2, 2018

Dve godine je prošlo otkako je najbolji srpski teniser pao sa trona, a sada kada se vratio, postavlja se pitanje još koliko može da vlada svetskim tenisom.

- Novak, ako bude zdrav, može da bude na ovom nivou još četiri-pet godina. Razgovarao sam sa Noletom i i on misli isto! U tenisu se nikada ne zna da li će se desiti neka povreda, ali Đoković igra vrhunski i sada će samo nastaviti u tom ritmu. Čak ne mora ni da briljira, dovoljno je da igra pristojno, zadržaće se na prvom mestu. U dobroj je poziciji, odlično igra, vidi se da je spreman i to je najbitnije - kaže Pilić za naš list.

On ne veruje da će se u skorije vreme pojaviti neko ko će moći da ugrozi Novaka.

- Rodžer Federer pokušava da izvuče maksimum, ali je pitanje još koliko će moći da igra. Rafael Nadal je priča za sebe što se tiče turnira na šljaci, ali na drugim podlogama nema šta da traži protiv Đokovića. Ima tu nekoliko momaka poput Aleksandra Zvereva, Dominika Tima i Nika Kirjosa, ali oni moraju još hleba da jedu da bi stigli Noleta - podvlači Pilić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.