NOLE JURI NOVI REKORD: Nadal upao u NEVIĐENE probleme!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 12:01

NOLE JURI NOVI REKORD: Nadal upao u NEVIĐENE probleme!

Najbolji svetski teniser pomera granice.

Posle odustajanja Rafaela Nadala od učešća na US openu i otkazivanja Mastersa u Madridu, najbolji teniser sveta Novak Đoković obezbedio je ostanak na tronu ATP liste do kraja godine, kada se sezona bude nastavila.

Kreće završnica Lige Evrope, a večeras (21.00) na neutralnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << terenu u Gelzenkirhenu Inter i Hetafe odigraće jedan meč osmine finala. Nerazuri su završili Seriju A u dobroj formi i kvota na keca je 1,75, iks je 3,50, dok je dvojka 5,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Hetafe.

Iako je trenutno razlika između njih dvojice samo 370 bodova, Bik sa Majorke nema gde da osvoji nove bodove, pošto će do kraja sezone samo moći da brani titule na Mastersu u Rimu i na Rolan Garosu.

Nasuprot Rafi, Nole može da osvoji nove poene, jer je prošle godine ispao u osmini finala US opena, igrao je finale u Rimu i ima polufinale Otvorenog prvenstva Francuske.

Istina, sistem bodovanja će biti promenjen, na turnirima se sada računaju najbolji rezultati sa turnira od marta prošle godine, pa se samim tim poeni ne gube, što takođe ide na ruku najboljem igraču sveta.

Jedino je pitanje kada će takmičenje najzad startovati pa da ATP odmrzne listu i počne ponovo da broji nedelje na prvom mestu.

Podsećamo da je Novak do sada bio 282 nedelje na prvom mestu i još četiri mu nedostaju da stigne svog idola Pita Samprasa. Potom će uslediti juriš na rekord Rodžera Federera, koji je čak 310 nedelja bio najbolji na svetu.

Masters u Madridu bila je najbolja prilika za "kralja šljake" da dođe do bodova, međutim, organizatori su definitivno otkazali ovogodišnje izdanje, zbog pandemije koronavirusa.

Rafa se prijavio za Rolan Garos i Rimu gde brani titule, pa dodatne bodove nema gde da osvoji, pa se tu Novaku otvaraju nove mogućnosti. Očekuje se da Đoković zaigra na US Openu, gde je prošle godine zaustavljen u osmini finala. Na Rolan Garosu je igrao polufinale, u Rimu finale, pa bi mogao da profitira na ovim turnirima.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Znate li kako izgleda SVEKAR Ane Ivanović? Za svoje godine - ŠMEKERČINA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020

Održava kondiciju...Bivši nemački reprezentativac Bastijan Švajnštajger u tandemu sa ocem Alfredom održava kondiciju. Nekadašnji igrač Bajerna i Čikago Fajera je na društvenim mrežama objavio fotku sa svojim roditeljem i pohvalio se kako zajedno treniraju...Kreće završnica Lige Evrope,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.