NOKON VELIKE BORBE U TORINU: Đoković dobio rivala u POLUFINALU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2022, 01:16

NOKON VELIKE BORBE U TORINU: Đoković dobio rivala u POLUFINALU!

Sjajan meč Amerikanca i Kanađanina...

Američki teniser Tejlor Fric biće protivnik Novaka Đokovića u polufinalu Završnog mastersa u Torinu. On je večeras posle dva sata i 45 minuta borbe savladao Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima sa 2:1, po setovima 7:6 (7:4), 6:7 (5:7) i 6:2 i tako osvojio drugo mesto u ''Zelenoj grupi'', iza Norvežanina Kaspera Ruda.

Njih dvojica su se plasirala u polufinale, Fric će na Novaka, a Rud će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog protivnika saznati u petak, kada se igraju mečevi poslednjeg kola ''Crvene grupe''.

Prva dva seta večerašnjeg meča bila su gotovo identična, igralo se gem za gem, i jedan i drugi su odlično servirali, pa su odluke padale u taj-brejkovima, s tim što je prvi dobio Fric, a drugi Ože-Alijasim.

Kada je u trećem setu Fric napravio prvi brejk u meču, Ože-Alijasim kao da se potpuno predao i meč je vrlo brzo posle toga i završen.

SF 🔜@Taylor_Fritz97 defeats Felix Auger-Aliassime 7-6 6-7 6-2 to advance to the semi-finals of the #NittoATPFinals pic.twitter.com/YCVPHXPkaD

— ATP Tour (@atptour) November 17, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.