Izvor: HotSport.rs, 26.Mar.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆNA MORA ZA ZVEZDU: Povredio se Vilijams!

Košarkaši Crvene zvezde u Berlinu igraju meč 12. kola Top 16 faze Evrolige protoiv Albe, a za Delije stižu loše vesti iz Nemačke.

Naime, u prvoj četvrtini Markus Vilijams je posle jednog napada ostao da leži na parketu. Reč je o povredi skočnog zgloba. Amerikanac se neće vraćati u igru protiv Albe, a sutra će biti poznat stepen povrede Zvezdinog organizatora igre. Bio bi veliki gubitak da pred start plej-ofa ABA lige crveno-beli ostanu bez Vilijamsa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Koliko je Amerikanac bitan igrač za Crvenu zvezdu govore reči Bobana Marjanovića.
hotsport.rs
The post NOĆNA MORA ZA ZVEZDU: Povredio se Vilijams! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delije u Berlinu - "Nikad ne zaboravimo!" (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2015

Pogledajte transparent Delija u Berlinu na meču top 16 faze Evrolige između Albe i Crvene Zvezde telekom.

Nastavak na Sportske.net...

ZVEZDA U STRAHU: Markus Vilijams se povredio protiv Albe

Izvor: Kurir, 26.Mar.2015

Prvi plejmejker crveno-belih odigrao je tek nešto više od pet minuta u Berlinu..Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Berlinu od Albe u utakmici 12. kola Top 16 faze Evrolige, čime su izgubili sve šanse za plasman u četvrtfinale...Međutim, možda veća briga za crveno-bele je povreda Markusa...

Nastavak na Kurir...

LAKNULO DELIJAMA: Vilijams je dobro!

Izvor: HotSport.rs, 27.Mar.2015, 01:19

Navijači Crvene zvezde su se uhvatili za glavu kada se na parketu u petom minutu utakmice protiv Albe našao Marku Vilijams.. . Amerikancu je stradao skočni zglob i više se nije vraćao u igru. Mnogi su pomislili da organizatora igre Crvene zvezde očekuje duža pauza, ali je “doktor košarke”...

Nastavak na HotSport.rs...

Olakšanje - Vilijams nije teže povređen!

Izvor: Sportske.net, 27.Mar.2015

Navijači Crvene zvezde Telekom mogu da odahnu, Markus Vilijams nije teže povređen i sasvim je izvesno da će biti spreman za polufinalnu seriju plej-ofa ABA lige.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.