NLB: Crno beli dočekuju Budućnost iz Podgorice

Izvor: BKTV News, 07.Mar.2012, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NLB: Crno beli dočekuju Budućnost iz Podgorice

Košarkaši Partizana mt:s u sredu od 18 časova dočekuju ekipu Budućnosti u 23. kolu ABA lige. Za dame besplatan ulaz.
Šampion Srbije i NLB lige Partizan MTS želi da nastavi sa dobrim igrama i sa podizanjem forme pred početak Super lige.
Trener crno-belih Vladimir Jovanović ističe da Podgoričani, od kojih su već izgubili jedan meč, ove sezone beleže odlične rezultate.
'Ekipa Budućnosti je izborila plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na završni turnir regionalne lige, a i igraće i četvrtfinale Evrokupa. Ove sezone smo odigrali jednu utakmicu koju smo izgubili i u kojoj nismo pružili pravu partiju. Budućnost gaji prepoznatljiv stil, agresivna košarka na oba dela terena. Posle pet utakmica koje smo odigrali na strani, računajući kup, sada se vraćamo u Pionir, očekujem da nastavimo sa kvalitetnim igrama. U narednom periodu čekamo ozbiljne protivnike i borimo se ne samo za ostvarenje primarnog cilja - plasmana na fajnal for, već želimo što bolji plasman i zbog bodovanja i zbog samog turnira. Trudićemo se da dižemo formu koliko je god to moguće zbog početka domaćeg prvenstva', izjavio je šef stručnog štaba Partizana mt:s.
Partizan trenutno zauzima treće mesto na tabeli NLB lige sa skorom od 16 pobeda I 5 poraza, dok su gosti iz Podgorice trenutno na četvrtom mestu sa skorom od 15 pobeda i 6 poraza ali I sa utakmicom manje.
artizan i Budućnost su do sada u regionalnom takmičenju odigrali 14 mečeva, a Beograđani su slavili čak 11 puta.
Crno-beli su saopštili da će svim damama, kao poklon povodom Dana žena, omogućiti slobodan ulaz na meč koji se igra u sredu. Za ostale ulaznice po simboličnoj ceni od 100 dinara naći će se u slobodnoj prodaji od 16 časova na dan utakmice na blagajni hale Pionir.
PAROVI 23. KOLA
DANAS
Radnički - Helios (18.00)
Široki - Olimpija (18.00)
Cibona - Cedevita (20.00)
SREDA
Partizan mt:s - Budućnost (18.00)
Krka - Zagreb (18.00)
Hemofarm - Zlatorog (20.00)
UTORAK (15. mart)
Makabi - Crvena zvezda (19.00)
Budimir Vasilijević
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.