NJU JE VOLEO NAJVIŠE NA SVETU: Preminula supruga ser Aleksa Fergusona

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2023, 17:19

NJU JE VOLEO NAJVIŠE NA SVETU: Preminula supruga ser Aleksa Fergusona

Bila mu je oslonac i najveća podrška.

Supruga legendarnog ser Aleksa Fergusona, nekadašnjeg menadžera Mančester junajteda lejdi Keti Ferguson preminula je u 85. godini.

Žena koja je bila stub porodice Ferguson, žena koja je ser Aleksu pomogla da se vrati u život nakon moždanog udara, žena koja je, po rečima samog Aleksa, bila ta koja je pružala "stabilnost" i "ohrabrivala" ga u svemu tokom karijere i privatnog života.

Everyone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << at Manchester United sends our heartfelt condolences to Sir Alex Ferguson and his family on the passing of Lady Cathy.

Lady Cathy was a beloved wife, mother, sister, grandmother and great-grandmother, and a tower of strength for Sir Alex throughout his career.

— Manchester United (@ManUtd) October 6, 2023

- Duboko smo pogođeni i tužni što objavljujemo da je preminula lejdi Keti Ferguson. Bez nje su ostali suprug, tri sina, dve sestre, 12 unučadi i jedno praunuče - navodi se u saopštenju porodice Ferguson.

Aleks Ferguson proveo je čak 27 godina u Mančester junajtedu i osvojio 37 trofeja , uključujući 13 titula u Premijer ligi i dva trofeja UEFA Lige šampiona.

Ovaj fudbalski stručnjak je takođe doveo Aberdin do deset trofeja za pet godina u škotskoj diviziji, pre nego što se preselio na “Old Traford”.

Sve te godine, njegova supruga Keti je bila njegova velika podrška, što je Ferguson u svoj prilici i isticao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.