NJEGOŠ OTKRIO: Mister nas stalno podseća samo na jednu stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 18:14

NJEGOŠ OTKRIO: Mister nas stalno podseća samo na jednu stvar

Crevno-beli gostuju u Šapcu.

Fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović kaže da crveno-bele čeka težak okršaj protiv Mačve u Šapcu. Srpski šampion gostuje u gradu kraj Save u trećem kolu Superlige Srbije.

- Idemo u Šabac i daćemo maksimum da ostvarimo još jednu pobedu i osvojimo nova tri boda. Mister nas stalno podseća da je svaka utakmica borba za titulu i mi to tako gledamo. Mačva je još u Kupu Srbije pokazala da je težak protivnik, pogotovo kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šapčani igraju na svom terenu. Maksimalno smo skoncentrisani i posvećeni toj utakmici. Gledamo da iz duela u duel napredujemo i postižemo što više golova - naglasio je Petrović.

Tim Dejana Stankovića slavio je u prva dva kola protiv Novog Pazara i niškog Radničkog identičnim rezultatom - 3:0.

- Ostvarili smo dve pobede na početku sezone, u obe smo postigli po tri gola. Mislim da smo na te dve utakmice pokazali koliko smo dobro radili na pripremama. Još uvek se oseća umor od trenažnog procesa i siguran sam da ćemo tek za tri ili četiri meča pokazati pravu formu. Cilj nam je da ove godine osvojimo duplu krunu i izborimo takmičenje u Evropi.

Mladi vezista (21) za kraj je otkrio i koliko mu navijači nedostaju na utakmicama.

- Navijači nam nedostaju zaista mnogo, iako osećamo njihovu podršku, koliko je to moguće u ovom trenutku. Utakmice bez njih su apsolutno drugačije i jedva čekamo svi da se ponovo vrate na tribine i da konačno osetimo atmosferu koju samo naši navijači znaju da naprave - zaključio je Njegoš Petrović.

Duel Mačva - Zvezda igra se u nedelju od 18:30 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.