NISU SAMO GROBARI: Navijači UPALI na trening tima! Usledilo je POSTROJAVANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2020, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU SAMO GROBARI: Navijači UPALI na trening tima! Usledilo je POSTROJAVANJE!

Igrači su bili u šoku.

Posle upada navijača Partizana na trening crno-belih, posle remija sa TSC-om (više pročitajte OVDE), na isti način odlučili su se fanovi Den Haga.

Pristalice holandskog prvoligaša, nezadovoljne dosadašnjim rezultatima, upali su na trening koji je vodio Alan Pardju i besni zbog taktike, želeli da se razjasne sa nekadašnjim menadžerom premijerligaša Vest Hema i Njukasla.

The supporters of The Hague are tired of >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << the players and their efforts. They went on to the field including flipboard and tactics during the training. #afraidofsecondleague #ado pic.twitter.com/wTdbkqsYh7

— Hardcorehooligan.nl (@HHooligan) February 26, 2020

Otkako je Pardju preuzeo Den Hag u januaru, upisao je samo jednu pobedu, pa se ekipa našla na četiri boda iznad pozicije koja vodi direktno u Drugu ligu Holandije.

Grupa koju je činilo nešto više od 10 huligana, upala je na pomoćni teren i prekinula Alanov trening. Navijači su doneli i tablu sa taktičkim zamislima, kako bi sa stručnim štabom i prvotimcima raspravljali o tome kako Den Hag treba da igra.

Holandski mediji prenose da je reč o mirnom incidentu, kao i da su stručni štab i igrači mirno saslušali primedbe i predloge navijača, pre nego što je trening priveden kraju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, lepša polovina Sergeja Milinkovića-Savića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.