NIŠTA VIŠE NEĆE BITI KAO PRE: ABA liga promenila ime

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 19:19

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI KAO PRE: ABA liga promenila ime

Potpisan četvorogodišnji ugovor.

ABA liga sutra kreće u novu sezonu utakmicom između Mornara i Cibone, a takmičenje je i zvanično dobilo novo ime. Na sajtu takmičenja saopšteno je da je Admiral Bet postao novi generalni sponzor. Ugovor je potpisan na četiri godine, a ime lige je Admiral Bet ABA liga. Direktor lige Dubravko Kmetović zadovoljan je potpisivanjem ovog ugovora.

 - Srećan sam i ponosan, da se tako renomirana kompanija, kao što je Admiral bet, pridružila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našoj porodici. Ubeđen sam, da ćemo zajedno, u velikoj meri doprineti razvoju košarke u regionu - smatra Kmetović.

Official announcement: @AdmiralBet has become the new league general sponsor.

More at: https://t.co/SIPtWIlyvV pic.twitter.com/ThKIIa8Xir

— Admiral Bet ABA League (@ABA_League) September 23, 2021

Ugovor ispred kompanije Admiral Bet potpisao je njen direktor Marko Ribarić.

 - Sa ovim korakom, poslali smo jasnu poruku da smo, nakon što smo se pozicionirali na regionalnom tržištu, sponzorišući najkvalitetnije takmičenje u bivšoj Jugoslaviji, dostigli nov nivo funkcionisanja - rekao je Ribarić.

Muči se Barselona od početka sezone, nije to više supersila, a posle remija s Granadom kod kuće, večeras (22.00) gostuje Kadizu, osokoljenom posle trijumfa nad Seltom u gostima. Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kadiz - Barselona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.