NIŠTA OD SRPSKOG DERBIJA: Poraz Lajovića u Nur Sultanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 10:45

NIŠTA OD SRPSKOG DERBIJA: Poraz Lajovića u Nur Sultanu

Propuštena šansa.

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u kazahstanskom Nur Sultanu, pošto je u osmini finala izgubio od južnokorejskog tenisera Sun Vu Kvona sa 7:5, 6:4.

Posle remija u derbiju, s dosta kadrovskih problema, Partizan danas (17.50) gostuje u Lučanima, gde ga čeka Mladost koja ove sezone igra ispod svih očekivanja. Kvota na dvojku je 1,20, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,88. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Mladost Lučani - Partizan.

Meč je trajao sat i 38 minuta, a Korejac će u borbi za polufinale igrati protiv srpskog tenisera Lasla Ðerea, koji je juče u osmini finala savladao Italijana Lorenca Musetija sa 2:1.

Turnir u Nur Sultanu igra se za nagradni fond od 480.000 dolara.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.