NIŠTA OD ODLASKA U TOTENHEM: Arne Slot ostaje trener Fejnorda

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 11:38

NIŠTA OD ODLASKA U TOTENHEM: Arne Slot ostaje trener Fejnorda

Braniće titulu sa klubom iz Roterdama.

Trener fudbalera Fejenorda Arne Slot izjavio je danas da želi da ostane u holandskom klubu i demantovao da će na kraju sezone da postane menadžer Totenhema, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

 - Čujem brojne glasove o interesovanju drugog kluba. Iako sam zahvalan, želim da ostanem u Fejenordu i nastavim da radim na onome što smo ostvarili - izjavio je Slot.

On je ove sezone osvojio titulu sa Fejenordom u holandskoj ligi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slot je potvrdio da je juče razgovarao sa čelnicima kluba u vezi nastavka saradnje. On je Fejenord preuzeo 2021. godine, a pre toga je vodio AZ Alkmar. Totenhem će do kraja sezone da predvodi Rajan Mejson, a londonski klub će u nedelju u poslednjem kolu Premijer lige igrati protiv Lidsa.

 - Nismo razgovarali o transferu, jučerašnji sastanak bio je samo zbog novog ugovora. Svi razgovori sa klubom su uvek bili na tu temu. Radujem se sledećoj sezoni sa Fejenordom - naveo je Slot.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.