NIŠTA OD ODBRANE TRONA: Mega poražena od Next Generation-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 17:45

NIŠTA OD ODBRANE TRONA: Mega poražena od Next Generation-a

Kraj za srpski tim.

Košarkaši Mege poraženi su od tima Next Generation sa 89:81 u drugom B grupe finalnog turnira Evrolige u Kaunasu i neće imati priliku da odbrane titulu osvojenu pre godinu dana.

Naime, u poslednjem kolu grupe faze, koja je na programu 20. maja snage će odmeriti Žalgiris i Next Generetion, odnosno Mega i Huventud. Ekipa Next Generation ide u finalu i u slučaju da izgubi sa deset poena razlike.

Mega ima negativan koš količnik, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će Žalgiris i Next Generation odlučivati o tome, ko će igrati u finalu.

Najefikasniji u sastavu Mege bili su Filip Jović sa 23, Asim Đulović sa 17, Urban Kroflič sa 11 poena. Kod ekipe Next Generation, Mohamed Faje je postigao 20, Lukas Đovaneti 17, Mohamed Diara 16, David Mirković je imao 11 poena uz 10 skokova, dok Vasilije Todorović nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

U ranije odigranim mečevima drugog kola, Barselona je pobedila Zvezdu sa 93:77, Real je nadigrao Panatinaikos sa 71:47, pa će Real i Barsa u direktnom duelu odlučiti, ko će igrati u finalu.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.