NIŠTA OD BOMBE NA MARAKANI: Zvezdi propao transfer godine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 18:40

NIŠTA OD "BOMBE" NA MARAKANI: Zvezdi propao transfer godine!

Dogovori obustavljeni...

Prelazni rok u Srbiji završava se danas i izgleda da neće biti "bombastičan" kada je u pitanju šampion Crvena zvezda. Danas se pojavila vest da je uprava crveno-belih pronašla vrhunskog desnog beka i da bi na "Marakanu" trebalo da stigne reprezentativac Kanade Riči Larija, ali posao se ipak izjalovio i od njega neće biti ništa, saznaje portal Mozzart sport.

Zvezda je Lariju pronašla u engleskoj Premijer ligi gde nastupa za Notingem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Forest, ali bez preteranog uspeha, pa su "šumari" bili spremni da ga prodaju i to za samo 500.000 evra, iako ima ugovor do leta 2025. godine.

Larija ima 29 godina i važi za jednog od najboljih kanadskih fudbalera, a može da pokrije i mesto kraj leve aut-linije.

Kanađanin je bio projektovan iz perspektive crveno-belih da zaoštri konkurenciju na poziciji koja je bila deficitarna i pre prodaje Koste Nedeljkovića Aston Vili, ali od njega neće biti ništa, pa će se trener Vladan Milojević osloniti na Lazara Nikolića i Ognjena Mimovića, dok će za minute konkurisati i Kosta Nedeljković pošto se oporavi od povrede.

Podsetimo, Nedeljković će se u Aston Vilu preseliti tek po završetku ove sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.