NISMO ISPOŠTOVALI DOGOVOR: Barać razočaran porazom u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 21:53

"NISMO ISPOŠTOVALI DOGOVOR": Barać razočaran porazom u Nišu

Senzaciju u Kupu Radivoja Koraća...

Doživela je Mega neuspeh u Nišu, ali mora da se prizna i da Marko Barać ima veoma mlad tim. U utakmici četvrtfinala od njih je bila bolja Vojvodina.

Svestan je Barać grešaka svoje ekipe na večerašnjoj utakmici.

– Nismo ušli u utakmicu kao što sam ja to želelo. Bio sam svestan kvaliteta Vojvodine, međutim, jednostavno nismo imali dovoljno čvrstine od prvog napada. Nismo dobro kontrolisali loptu i ritam napada, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo je dosta loših čitanja i situacija gde je lopta morala bolje da ide. Bili smo stegnuti u napadu i to je prouzrkovalo izgubljene lopte. Očigledno nam je trebalo vreme da se adaptiramo na ambijent i na lopte. Čini mi se u drugom poluvrememnu uspeli da tamo neki odgovor. Vojvodina je bila bolja i ja im želim sreću u narednoj fazi – izjavio je Barać.

Jedan od najboljih na terenu bio je Nikola Đurišić, ali ni to nije pomoglo njegovom timu.

– Pre svega želim da čestitam ekipi Vojvodine, stvarno su odigrali fenomenalni meč. Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice i upli smo mekano u meč. Mislim da je Vojvodina definitivno zasluženo pobedila – izjavio je Đurišić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.